ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

کرونای آفریقایی آنتی‌بادی کمتری تولید می‌کند؟

دبیر انجمن ویروس‌شناسی گفت: جهش‌های متعدد ویروس کرونا برنامه‌ تولید واکسن در سراسر دنیا را تغییر می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر قائمی دبیر انجمن ویروس‌شناسی ایران و دانشیار انستیتو پاستور ایران درباره الگوی جهش‌های ویروسی گفت: هر ویروس در چرخه‌ زندگی خود به‌طور طبیعی جهش‌ها و تغییرات متعددی را تجربه می‌کند.

 

وی با اشاره به این که ویروسِ جهش‌یافته یک ویروس جدید است، اظهار داشت: ویروس کرونا پس از شیوع در کشور چین با چرخش در کشورهای مختلف گونه‌های جدیدی پیدا کرد که از جمله آن‌ها می‌توان به گونه‌های «آفریقایی» و «برزیلی» و «هندی» و «انگلیسی» و «کالیفرنیا» اشاره کرد.

 

دبیر انجمن ویروس‌شناسی با اشاره به این که ویروس کرونا یک پروتئین شاخدار در بافت خود دارد، تصریح کرد: این پروتئین شاخدار قفل موجود در سطح سلول‌های بدن که گیرنده‌ ویروس هستند را باز می‌کند.

 

وی افزود: اگر جهش ویروس عملکرد پروتئین شاخدار را ارتقا دهد، قدرت سرایت و عفونت‌پذیری ویروس بیشتر می‌شود.

 

امیر قائمی ادامه داد: افزایش قدرت انتقال کرونا در جهش‌های جدید باعث می‌شود تا میزان مرگ و میر و ابتلا در سطح جهان افزایش پیدا کند.

 

وی با اشاره به ویروس کرونای هندی، توضیح داد: کرونای هندی از تجمیع گونه‌های «آفریقای جنوبی» و «برزیلی» و «کالیفرنیا» ساخته شده است.

 

دانشیار انستیتو پاستور اضافه کرد: انتظار می‌رود که جهش هندی کرونا، میزان عفونت‌پذیری و قدرت سرایت ویروس را ارتقا دهد.

 

وی افزود: گونه‌ی آفریقایی کرونا میزان تولید آنتی بادی در بدن انسان را کاهش می‌دهد.

 

امیر قائمی با اشاره به تاثیر واکسن در گونه‌های جدید ویروس کرونا، توضیح داد: به نظر می‌رسد که اکثر واکسن‌های کرونا در مقابل ویروس آفریقای جنوبی کارکرد و تاثیر مطلوبی ندارند.

 

وی تاکید داشت: جهش‌های متعدد ویروس کرونا برنامه‌ی تولید واکسن در سراسر دنیا را تغییر می‌دهد.

 

دبیر انجمن ویروس‌شناسی گفت: عموم مردم با رعایت موازین بهداشتی و محدودیت‌های کرونایی می‌توانند از ابتلا به تمام گونه‌های کرونا جلوگیری کنند./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار